Contactgegevens Eelco Snoeck Volg Deeel/Eelco Snoeck


Vorige project Terug naar overzicht Volgende project
 
Echte Momenten Echte Zwan

De worstjes van Zwan zijn al meer dan 70 jaar een begrip bij de Belgen thuis. Na een communicatiestop van 6 jaar schreef het merk een pitch uit voor al haar online activiteiten. Emakina won de race met een concept waarin Alex en Julie, de Zwan vrienden uit de nieuwe tv-commercial, een hoofdrol speelden. Op Zwan.be waren gedurende het jaar diverse merkactivaties te vinden rondom het thema 'Echte Momenten, Echte Zwan'.

Via sociale netwerksites Facebook en Netlog gingen Alex en Julie een relatie aan met de fans en gebruikers van het merk.

De bezoekers wordt gevraagd om mee te spelen met een grote wedstrijd waarbij ze foto's konden insturen van 'Echte Momenten' die ze beleefden met vrienden of familie. De bezoekers van de nieuwe website Zwan.be konden dan stemmen voor de leukste foto's. De winnende foto werd het campagnebeeld van 'Echte Momenten, die beleef je met Zwan' in 2010.

Deeel heeft namens Emakina samen met DDB Brussel het concept, de vormgeving en art direction over de website en de commercial vezorgd.Opdrachtgever: Zwan / Unilever
Werkzaam bij: Emakina
Werkzaamheden: Vormgeving / Art Direction

Foto's tijdens commercial shoot: Rutger Geerling