Contactgegevens Eelco Snoeck Volg Deeel/Eelco SnoeckVorige project Terug naar overzicht Volgende project
 

Saab 93 TtiD

In 1977 introduceerde Saab de turbomotor in de personenauto. Een doorbraak die het merk voorgoed op voorsprong bracht. Nu in 2008 heeft Saab weer een hoogtepunt bereikt op het gebied van turbotechniek, namelijk de tweetraps turbodiesel in de nieuwe Saab 9-3 TTID.

Dit sterk staaltje Zweeds design zorgt ervoor dat de Saab-rijder het gevoel van toen ervaart met het verstand nu.

In samenwerking met reclamebureau Doorn en Roos te Utrecht heeft Rhinofly de campagnesite ontwikkeld. Om de look and feel van de campagne goed te vertalen heeft Rhinofly de website ontwikkeld in de vorm van een pop-upboek. Dit pop-upboek geeft dat lekkere ouderwetse gevoel en zorgt voor geweldige animaties die uit het boek klappen. De content van het pop-upboek bestaat uit moderne beelden van de Saab 9-3 serie en de nieuwe turbomotor. Enerzijds rijd je door de historie van Saab met het gevoel van toen, maar door het moderne design en de nieuwe techniek zeker ook met het verstand van nu (niet meer online).


Klassieker van de toekomst
Naar aanleiding van de succesvolle campagne 'Het gevoel van toen met het vestand van nu' is er een klein vervolg ontwikkeld. Dit vervolg had als doel om zo veel mogelijk proefrit aanvragen te scoren.


Opdrachtgever: Saab
Werkzaam bij: Rhinofly
Werkzaamheden: Vormgeving / Art direction