Contactgegevens Eelco Snoeck Volg Deeel/Eelco SnoeckVorige project Terug naar overzicht Volgende project
 

AIVD - The ICT job

In opdracht van Expertisecentrum Arbeidsmarktcommunicatie het Rijk heeft Rhinofly samen met Euro/RSCG de campagne The ICT Job ontwikkeld. Het doel van deze campagne was het vervullen van 60 vacatures en daarnaast de AIVD positioneren als aantrekkelijke werkgever. Dit is gedaan middels het concept 'Interessant werk waar je niet over mag praten'.

Er werden gecodeerde en gebugde uitingen verspreid: mobile marketing, webvertising, blogging, direct mail en flyercards aangevuld met print en radio. De boodschap leidt naar www.the-ict-job.nl: een gebugde website voorzien van complexe ICT-problemen die om een oplossing vragen. Op de site maken ICT-ers op een verrassende manier kennis met het werk dat ze bij de AIVD te wachten staat. Het succesvol debuggen levert uiteindelijk een certificaat op waarmee men bij de sollicitatie een streepje voor krijgt (niet meer online).

Het resultaat van de campagne mocht er wezen: 40.000 bezoekers, 30% responsverbetering en een Zilveren SpinAward 2007 en een Gouden Magneet 2007.Opdrachtgever: Expertisecentrum Arbeidsmarktcommunicatie het Rijk
Werkzaam bij: Rhinofly
Werkzaamheden: Vormgeving / Art direction