Contactgegevens Eelco Snoeck Volg Deeel/Eelco Snoeck

Vorige project Terug naar overzicht Volgende project
 

TMF- Wat moet je doen voor je poen

TMF heeft naast haar eigen overkoepelende website nog een groot aantal actiesites. De afdeling Digital Media van TMF wilde graag een nieuwe actiesite ontwikkelen waar de focus werd gelegd op geld verdienen.

Deze website met als werktitel "wat moet je doen voor je poen" zou content bieden over banen, bijbanen en stages. Rhinofly werd gevraagd om hier samen met TMF een concept voor te bedenken en de website te ontwikkelen.

Op de website die Rhinofly heeft ontwikkeld staan de tv-afleveringen van "Wat moet je doen voor je poen" centraal. De bezoeker kan de oude afleveringen bekijken en kan middels een test kijken of deze baan voor hem geschikt is. Daarnaast staan er ook nog andere vacatures van banen, bijbanen en stages op de website. Ook zijn er diverse video's te zien van diverse opleidingen, beroepen en studies.

Kortom deze website is het ideale startpunt voor de TMF-doelgroep om middels infotainment op zoek te gaan naar een nieuwe baan of stage (niet meer online).Opdrachtgever: MTV Nederland
Werkzaam bij: Rhinofly
Werkzaamheden: Art direction