Contactgegevens Eelco Snoeck Volg Deeel/Eelco Snoeck

Vorige project Terug naar overzicht Volgende project
 

Kimengi (FeedForward)

FeedForward is meer dan zo maar weer een online tooltje. De dienst kan het best worden omschreven als een aanbevelingstechnologie (Advanced Recommendation Technology).

FeedForward onderscheidt zich van andere services en widgets dat het als enige service een collaborative filter introduceert dat zowel binnen weblogs als over weblogs heen werkt. Dit is goed voor de websites vanwege het bezoek dat ze van elders geintroduceerd krijgen. Dit bezoek wordt vervolgens gestimuleerd meer uit het weblog te halen met lokale aanbevelingen. Het is goed voor gebruikers omdat de aanbevelingen beter afgestemd kunnen worden door informatie uit het netwerk.

FeedForward geeft daarbij de weblogs grote controle over de aanbevelingen door weblogs te laten bepalen wie ze onder bevriende weblogs verstaan en wie ze willen uitsluiten van concurrentie. Hiernaast willen ze websites informatie gaan geven welk positie ze hebben in het netwerk van websites en hoe ze hun content beter (of betere content) op hun bezoekers kunnen afstemmen.Opdrachtgever: Kimengi
Werkzaam bij: Rhinofly
Werkzaamheden: Vormgeving / Art direction